Grip op jouw onderbewuste

Jij vindt jezelf best een ‘bewust’ persoon.
Toch merk je dat je ondanks al jouw meditaties, dankbaarheidsboeken en positieve gedachtes, niet datgene in je leven aantrekt wat je zo graag wilt.
Je voelt je over een (of meerdere) situaties in je leven vaak machteloos en verdrietig ondanks dat je zo je best doet om de situatie ‘positief’ te bekijken voor jezelf.

Herken je dit?
Dan is deze masterclass voor jou gemaakt.

Het antwoord is namelijk 100% van de tijd dat er iets in jouw onderbewuste zit, wat jij hebt weggestopt en waar het leven je nu voor uitnodigt om zichtbaar te gaan maken.

Het grootste gedeelte van jouw gedrag en ervaringen in dit leven worden aangestuurd door overtuigingen, beschermingsmechanismen, en toegedekte emoties, waar jij je niet bewust van bent.

Grip op Jouw Onderbewuste

In de gratis Masterclass Grip op jouw onderbewuste, neem ik je mee in de 5 stappen om deze blokkades in jouw onderbewuste zichtbaar te maken en geef ik je de tools zodat je ze kunt gaan opschonen.  Ook neem ik je mee in een enorm krachtige meditatie om direct een negatieve lading van jouw situatie af te halen.

Een greep uit de reacties:
“Letterlijk 10 minuten na de meditatie kwam mijn partner zijn excuses aanbieden.”

“Bedankt Nikki voor de inzichten. Dit geeft echt stof tot nadenken.”

“Mijn zoontje wilde al weken niet meer dat ik hem naar bed bracht, alleen mijn partner mocht dat doen. De avond na de meditatie vroeg hij me uit zichzelf om hem naar bed te brengen  en hebben we ook nog een half uur heel gezellig gekletst.”

“Ik voelde al jaren een drukkend gevoel op mijn borst als ik aan de situatie terugdacht die al 10 jaar geleden heeft afgespeeld. Na de meditatie voelde ik me letterlijk kilo’s lichter.”

Tijdens en na de masterclass ben ik er voor jouw vragen of observaties. Contact me direct via Nikki@Novaamare.nl

De mail met de masterclass komt soms terecht in je ongewenste mailbox. Als je hem niet hebt ontvangen binnen 5 minuten stuur mij dan even een mailtje. 

Vul hier je gegevens in en ontvang direct de Masterclass.

Bedankt voor het vertrouwen.
Liefs, Nikki