Wie is Nikki?

Ik geloof dat we in een hele bijzondere tijd op deze aarde leven. Een tijd van het grote ontwaken. Een tijd waarin alles wordt afgebroken wat niet overeenstemt met onze kern, onze ziel, liefde, hoe jij het ook wilt noemen. Oude patronen, relaties, werk, gedrag en overtuigingen gaan wringen. Het doet pijn. Waarom? Omdat het ons wil laten merken dat er iets niet klopt in hoe we een situatie nu bekijken en ervaren. Dat we leven vanuit angst, overleving en bescherming in plaats vanuit vrijheid, liefde en verbinding.

Je liefdesleven is de perfecte reflectie van de angsten die jij nog gelooft in je leven. Je (potentiële) partner of date zullen haarscherp alle angst die nog in jou huizen naar boven halen met hun gedrag. Als je hier bent betekent het dat je een grote stap in je bewustzijn hebt gemaakt. Je hebt ervoor gekozen om niet langer te leven vanuit slachtofferschap. Je weet zo binnen, zo buiten, as within so without en je geeft dus de ander, de situatie, jouw jeugd of een andere externe factor niet langer de schuld. Je hebt ervoor gekozen om de reis aan te gaan om jouw grootste angsten op het gebied van liefde en relaties te transformeren, om zo de relatie te creëren waar je echt naar verlangt.

Deze reis levert je veel meer op dan die droomrelatie. Het zet je in je kracht en brengt je dichtbij jouw kern, waar het gevoel van innerlijke rust, ruimte, liefde en verbinding huist. Zodat die gevoelens niet langer zijn gekoppeld aan wat jouw partner jou wel of niet geeft, ultieme vrijheid.

Ik ben de reis zelf gestart toen ik ruim 10 jaar geleden voelde dat het niet de bedoeling kon zijn dat liefde zoveel pijn doet. Ik voelde zo’n overweldigend diep verlangen naar echte verbinding, acceptatie, waardering en gewoonweg liefde dat ik het bijna overal extern heb gezocht. Werk, hobbies, vriendschappen, in mijn tienerjaren in uitgaan en allerlei soorten afleiding, maar voornamelijk in liefdesrelaties. Ik voelde me iedere keer opnieuw teleurgesteld en ik ervoer nooit de vervulling waar ik naar zocht. Een relatie verbreken vond ik heel moeilijk. Toen ik begin 20 was begon ik het antwoord te zoeken in zelfontwikkeling, gevoed door de overtuiging dat als ik maar hard genoeg aan mezelf werkte, ik de liefde en acceptatie zou ervaren waar ik zo naar verlangde. Ik heb opleiding, na opleiding gevolgd, eindeloos boeken gelezen en veel coaches bezocht. Ik heb alles wat ik kon vinden geleerd over afweermechanismen, trauma, bindingsangst en verlatingsangst, systemisch werk, familieopstellingen, hypnose, hechting, relaties, patronen en de werking van het brein.

Ik heb veel van wat ik heb geleerd opgeschreven in mijn gratis (40+ pagina’s) e-boek: De reis van angst naar liefde, welke je hier kan downloaden.

Tot het moment dat ik wakker werd en een diepe realisatie in mij ontwaakte dat de liefde er altijd al was. Dat ik door mijn eigen programmering en angsten continue aan het aanpassen, pleasen, klampen, trekken en dan weer wegduwen was en dat ik het universum continue de boodschap gaf – de liefde is er niet en ik moet keihard werken om het te mogen ontvangen. Dus dat was ook de ervaring die ik kreeg.

Ik heb de reis (terug) naar liefde doorlopen en voel dat ik deze lessen nu versneld mag gaan doorgeven aan iedereen die klaar is om de diepste angsten te transformeren naar echte liefde.


Podcast


Instagram


Youtube

Wat klanten zeggen: