Blog #4

Blog #4

5 dingen die ik eerder had willen weten, die mijn leven en relatie compleet hebben veranderd.

Als mensen me vragen waarom ik doe wat ik doe en waarom ik de Krachtig in de Liefde methode heb gemaakt word ik soms nog emotioneel.

Ik weet hoeveel pijn het doet als je relatie niet werkt terwijl je snakt naar liefde en verbinding. Of als de liefde er nog wel is, maar de relatie niet meer werkt. Helemaal als er kinderen in het spel zijn. Het heeft zo'n enorme emotionele, financiële en lichamelijke impact op de kinderen, op jezelf, je partner en iedereen daaromheen als het niet meer gaat. Het is echt een verschrikkelijk gevoel en ik heb het als heel erg eenzaam ervaren.

 Zoals ik in de gratis Masterclass Krachtig in de Liefde vertel, heb ik traditionele therapie en coaching gevolgd wat er uiteindelijk voor dat er nog meer druk op ons beiden en op de relatie kwam. De 'praattherapie' focuste op het verleden en alles wat er was gebeurd tussen ons. We waren alleen maar nog meer bezig met onze 'problemen' en de therapeut en elkaar uitleggen hoe onbegrepen we ons voelden en wat de ander dan moest doen om onze behoeften te vervullen. 

"Als hij nou gewoon een keer zelf het initiatief zou nemen om iets samen te doen, dan heb ik tenminste nog het gevoel dat hij de relatie ook belangrijk vindt." 
 "Als zij nou een keer niet continue klaagt over alles wat niet goed is dan had ik misschien daadwerkelijk zin om samen wat te gaan doen." 

Ook de adviezen die we kregen zoals, elkaar iedere dag zoveel seconden aankijken en samen op dates gaan werkten helemaal niet. Niemand vertelt je dat je jezelf overal mee naartoe neemt en dat leuke dingen doen samen misschien even een fijn gevoel oproept, maar dat dit niet duurzaam is. Ik voel nog een verkramping in mijn buik als ik dit type... en deze reactie hoor ik overigens van meer mensen die de traditionele therapie hebben gevolgd.

Ik wilde dat ik Krachtig in de Liefde had gekend destijds. Dat had zoveel pijn en verdriet en vooral strijd gescheeld.. Ik heb zoveel boeken gelezen, coaches bezocht, opleidingen gevolgd en heel veel innerlijk werk gedaan. Ik heb absoluut geen spijt van mijn pad en ik ben heel dankbaar voor alles wat ik heb meegenomen eruit. 

Maar ik had zo graag willen weten dat:

➪ Je niet al je trauma opgelost hoef te hebben om een gelukkige partnerrelatie te ervaren.

➪ Praten over je relatieproblemen en wat je mist in de ander compleet averechts werkt.

Als je relatieproblemen ervaart jullie zeer waarschijnlijk een onveilige relatieomgeving hebben gecreëerd en jullie beiden handelen vanuit zelfbescherming. Een veilige relatieomgeving herstellen verandert álles.
Zelfs als jullie alsnog besluiten uit elkaar te gaan.

➪ Je jouw partner niet kunt veranderen maar de energie in de relatie vanzélf verschuift als jij je energie verandert.

Je partner niets liever wil dan jou gelukkig maken, maar dan moet jij wel in jouw eigen mannelijke of vrouwelijke energie zitten om dat te kunnen ontvangen en de ander in zijn of haar kracht te zetten.

Daaruit is mijn missie ontstaan om mensen met struggles in de liefde de tools en inzichten te geven om (weer) een gelukkige, harmonieuze en bovenal vervullende liefdesrelatie te creëren. Sommige mensen merken na enkele weken al complete verschuivingen in de relatie.

Als er meer mensen de 5 relatiesleutels van Krachtig in de liefde leren zullen er:

- Minder vechtscheidingen zijn;
- Minder mensen die keer op keer dezelfde cycle herhalen in hun partnerrelaties;
- Minder mensen die ongewild alleenstaand blijven;
&

-Er simpelweg meer gelukkige mensen zijn die die liefde doorgeven aan hun kinderen en iedereen om zich heen.
 
Dat is waarom ik en de mensen die dit ervaren hebben het woord verspreiden. Hopelijk spreek ik je snel.

Liefs, Nikki

Schrijf je in voor de gratis Masterclass Krachtig in de Liefde

Ontdek de 2 meest gemaakte fouten die we maken in onze relatie en de 5 stappen om een intieme, verbonden en vervullende partnerrelatie te ervaren. 

More...

Add Icon

Geef een reactie