Online Krachtig in de Liefde Masterclass!

(Weer) een gelukkige, intieme partnerrelatie ervaren waarbij jouw behoeften én die van je partner moeiteloos worden vervuld en jullie je beiden gezien en gewaardeerd voelen is mogelijk.

Ik neem je mee in de 5 stappen die mijn liefdesleven, en die van vele anderen, compleet hebben veranderd.

Ontdek

Ontdek de 2 meest gemaakte fouten in partnerrelaties waardoor je nu de liefde van je afduwt.

Leer

Leer de 5 bewezen relatiesleutels om (weer) een liefdevolle, intieme en gelukkige partnerrelatie te creëren.

Pas toe

Krijg inzicht hoe je dit zelf toepast op jouw liefdesleven, alleen of samen met je partner, om direct positieve verandering en meer verbinding te ervaren.

Meld je aan voor deze tijdelijk gratis online Masterclass
Je ontvangt achteraf een replay.
Gratis Masterclass Krachtig in de Liefde!

Ja, ik wil concreet leren hoe ik liefde, waardering, verbinding en geluk kan ervaren in mijn liefdesleven en partnerrelatie.

Mijn naam is Nikki 

 

Ik weet nog goed voordat ik begon met Krachtig in de Liefde.

Ik had zo'n diep verlangen om me verbonden, gezien en gewaardeerd te voelen in de relatie met mijn partner. Ik wilde me geliefd voelen en ik wilde hem graag datzelfde gevoel geven.

Ik werkte zó hard maar de afstand werd alleen maar groter en ik wist echt niet of het nog goed zou komen met de relatie.

Ik ben elke dag dankbaar dat ik de 5 sleutels van Krachtig in de Liefde heb leren toepassen. Mijn liefdesleven is volledig getransformeerd en ik hoef niet meer te trekken om me geliefd en gewaardeerd te voelen. Ik weet nu precies waardoor we in die situatie zaten, zeker nu mijn partner met liefde uit zichzelf mijn behoeftes vervuld. Hij voelt zich weer gerespecteerd en gewaardeerd in de relatie en ik voel me geliefd en verbonden. Zonder dat we daar heel hard voor werken.

Sommige mensen ervaren binnen enkele weken nadat ze de Krachtig in de Liefde methode toepassen al grote verschuivingen in hun relatie en dat gun ik jou ook.

Het is mijn missie om mensen die nu struggelen in de liefde de tools en inzichten te geven om (weer) een gelukkige, harmonieuze en vervullende liefdesrelatie te creëren.

Hopelijk zie ik je snel bij de masterclass.

Liefs, Nikki

Jacqueline / 

Fotografe

"Nikki geeft me snel een veilig gevoel en ze zorgt door beweging dat ik  goed in mijn lichaam kom. Hierdoor kan ik alles open en eerlijk benoemen en er laten zijn. Tijdens de oefening vraagt ze goed door en komen we tot de kern en beleef ik een prachtig moment. Ze geeft me tools waar ik direct een verschil mee maak. Hele mooie ervaring, ontzettend dankbaar! " 

NB/

Trainer

"Na jarenlange persoonlijke ontwikkeling hoorde ik in eerste tijdens de eerste masterclass instantie niet iets wat ik nog niet wist..- dacht ik. Want een paar dagen later begon er ineens van alles te verschuiven in mijn leven. Misschien komt het door de oefeningen of jouw begeleide meditaties? Mijn hoofd kan het niet bevatten en misschien moet ik dat ook helemaal niet willen. Ik voelde ineens waarom '....' niet werkte '...' ik voel me sindsdien helemaal anders. Zo dichtbij mezelf, liefde en rust. In 1 woord magisch!" 

Jochem / 

Projects

“Bedankt Nikki voor de inzichten. Dit geeft echt stof tot nadenken.”

M/

Interim Professional

"Hoi Nikki, ik wil even zeggen dat ik je een mooi mens vind. De persoonlijke aandacht waarmee je communiceert... Jouw kennis van de inhoud, maar ECHT dat je weet waar je het over hebt. Nogmaals: een mooi......"