Waarom is Krachtig in de Liefde anders dan relatietherapie?

✓ Krachtig in de Liefde is gefocust op oplossingen niet op problemen.
✓ Krachtig in de liefde is geen praat therapie. We gaan concreet aan de slag en focussen op directe praktische oplossingen.
✓ De hoofdfocus ligt niet op de partner of op jullie relatie. De focus ligt op jullie zelf en de verantwoordelijkheid die jullie ieder vanaf nu gaan nemen in de relatie. Door dit te doen verandert jullie relatie en de verbinding met de ander namelijk snel en automatisch mee.
✓ In plaats van klagen over de ander tegen een ‘vreemde’ gaan jullie leren hoe je volledig in je vrouwelijke en- mannelijke energie kunt stappen en vanuit daar ook de ander in zijn/haar kracht kunt zetten.
✓ In het traject gaat het maximaal 5% van de tijd over gebeurtenissen uit het verleden en focussen we 95% op concrete acties die jullie ieder nu gaan doen met een concreet plan voor de toekomst. Jullie krijgen ieder voor zich tools mee om oude pijn een plek te geven en los te kunnen laten.
Jullie worden gecoacht door iemand die niet alleen theoretische achtergrond heeft maar de transformatie zelf heeft doorgemaakt en weet hoe het resultaat eruit ziet aan de andere kant.


Je liefdesleven is een spiegel van jouw binnenwereld.


Wat krijgen we? ⭐


Investering

We gaan samen een transformatieve reis van 3 maanden in waarbij ik een persoonlijk plan maak zodat jij jouw groeidoel(en) kunt behalen.

Om de week een (digitale) coachsessie van 50 minuten.
Elke week een nieuwe opdracht om mee aan de slag te gaan.

Als je een traject volgt bij mij mag je me gedurende het traject mailen en appen met je vragen of zaken die tussendoor in je opkomen. Ik geef je dan antwoord zodra ik in de gelegenheid ben. Ook krijg je helende meditaties, oefeningen en audio’s van mij om thuis te doen.

Een telefonische kennismaking is gratis.

totale investering 1999,-


Liefde doet geen pijn, angst wel.


Nikki Korinth - Zoetermeer, outplacement, loopbaanontwikkeling, loopbaanbegeleiding, 2020

Stuur me een berichtje voor een gratis kennismakingscall

Ik wil contact 

Wat klanten zeggen: